Σχετικά

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα πάντα για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Το κατάστημα «ΧΩΡΟΣ έπιπλα» των Γ. Βαρθαλίτη – Μ. Ρούσσο Ο.Ε. με πολυετή, αξιόλογη και δυναμική παρουσία στο χώρο της επίπλωσης και διακόσμησης χώρου, αποτελεί την τρίτη γενιά της επιχείρησης Γ. Πρίντεζη & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1977.

Στους ιδιόκτητους χώρους του καταστήματός μας θα βρείτε τα πάντα για την επίπλωση του σπιτιού, της βεράντας & του κήπου σας, αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου, με την υπογραφή επώνυμων και αξιόπιστων εταιριών.

Καταγράφουμε τα δεδομένα του χώρου σας και συζητώντας μαζί σας τις ιδιαίτερες ανάγκες & επιθυμίες σας, μελετούμε, σχεδιάζουμε, προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και προτείνουμε λύσεις για τον δικό σας χώρο χαλάρωσης, ξεκούρασης και αναψυχής. Μέσω ειδικού προγράμματος απεικονίζουμε τρισδιάστατα τις σκέψεις σας, στους παιδικούς, εφηβικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Σας προσφέρουμε καλαίσθητα προϊόντα σε άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής και με δυνατότητα προνομιακής και ευέλικτης χρηματοδότησης.

Παραμένουμε κοντά σας, ακόμα και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, υποστηρίζοντας σας με επαγγελματισμό και φιλική διάθεση. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές τεχνογνωσίας που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας, μας δίνει τη δυνατότητα να κινούμαστε σε τροχιά διαρκούς ανανέωσης και βελτίωσης των προτάσεων μας για εσάς.

Με εκτίμηση,
Βαρθαλίτης Γιώργος
Ρούσσος Μάριος